Om oss

Välkommen till Backa Loge – där värmen i gästfrihet möter den naturliga skönheten i Kalvs landskap.

Mitt namn är Gunta Riske, och tillsammans med min man, som är fastighetsförvaltare i Gislaveds kommun, och våra sex barn har vi drivit detta företag sedan 1 november 2020. Ursprungligen från Lettland, har vår familj kallat Sverige hem sedan 2012, och under de senaste åren har vi blivit djupt förälskade i regionens sjöar, naturreservat och skogar.

Min passion för matlagning från grunden fokuserar på ekologiska och närproducerade råvaror, något jag ser fram emot att dela med våra gäster. Vid sidan av mitt arbete finner jag glädje i hemmaträning, jogging och promenader med min hund, samt att uppleva friskheten i vinterbad/kallbad och att hälsa dagen välkommen vid gryningen.

Livet är en gåva att njuta av i varje nu

Min bakgrund som högskoleingenjör i informationsteknik och tretton år som hemmafru, har gett mig en solid grund för detta nya kapitel i livet. De sysslor som präglade min vardag – bakning, matlagning, städning och dukning – har nu glädjande nog blivit en del av mitt yrkesliv.

Mina tidigare erfarenheter inkluderar att ha arbetat i mina föräldrars verksamheter i Lettland, från affärskedja till café och campingplats, redan från fjorton års ålder. Där utvecklade jag färdigheter inom allt från försäljning till bokföring och gästservice – erfarenheter som nu är ovärderliga i mitt dagliga arbete på Backa Loge.

Tanken att fortsätta som ”bara mamma” var lockande, men möjligheten med Backa Loge öppnade dörren till en ny fas i mitt liv, där jag kan använda mina talanger på ett bredare plan. Nu är inte bara min älskade familj mina gäster, utan hela Kalv och alla besökare till Backa Loge. Det här arbetet är inte bara en sysselsättning, det är en passion.

Hur jag hanterar allt? Nyckeln ligger i planering och jag trivs med att organisera både arbete och personligt liv. Framtiden får visa hur allt faller på plats, men en sak är säker: att vara förälder ska aldrig stå i vägen för att göra det man älskar.

Varmt välkomna till vår värld av gästvänlighet och gemenskap!

Med vänliga hälsningar,

Familjen Riskis

Meny
Producerad av Wordpress Webbyrå Seoka