Konferens

Exklusivt: Backa Loge helhetsuthyrning

Till att börja med välkomnar Backa Loge upp till tjugoett gäster för övernattning, med fyra extrasängar tillgängliga. Hos oss får ni hela platsen för er själva. Njut av den omgivande tystnaden, naturens underverk, imponerande solnedgångar och soluppgångar samt vår rika historia. Vidare erbjuder vi nybäddade sängar för en god natts sömn. Dessutom finns möjlighet till uppfriskande kallbad för de modiga. Vi formar Backa Loge enligt era behov för att säkerställa en paus från vardagen där avkoppling och unika erfarenheter står i centrum.

Dessutom kan ni dela närproducerade måltider som stärker gemenskapen. Samlas för meningsfulla samtal under stjärnklara nätter. Upplev värmen från vår vedeldade badtunna eller ta ett dopp i sjön. Utforska området med paddel, cykel, eller till fots. Varför inte också laga mat tillsammans utomhus?

Planera en dag, halvdag, eller flera dagar hos oss. Välj från:

 • Utomhuskonferenser: perfekt för arbete i frisk luft.
 • Team-Building: för att stärka sammanhållningen.
 • Kick-Off: ge ny energi till era projekt.
 • After Work: avslappning efter arbetsdagen.
 • Konferens i logen: för mer traditionella möten.

Genom dessa aktiviteter kan ni inte bara stärka teamandan utan också skapa minnen för livet. Upplev naturen tillsammans och låt de unika omgivningarna inspirera till nya idéer och djupare samarbete.

Välkommen till Backa Loge för en mötesupplevelse utöver det vanliga. Här blir naturen en integrerad del av ert möte och bidrar till kreativiteten och välmåendet.

Bokning

  Gör en bokningsförfrågan genom att mejla info@backaloge.se eller använda kontaktformuläret nedan.

  Meny
  Producerad av Wordpress Webbyrå Seoka