Vi tar en paus med Lördags – brunchen.
Jätteroligt att många ville komma och äta lördags-brunch hos oss! Tack för att ni kommer!
Men nu tar vi en paus med den och laddar inför vinter-säsongen.
Följ oss på Facebook eller Instagram för att ta del av mer information om vad som händer här på Backa Loge!
Vad serverar vi?
- Husets nybakat bröd, knäckebröd, fröknäcke;
- Morots bröd med frön (utan gluten, laktos och mjölkprotein);
- Ört bröd fyllt med ost + färska rosmarin och basilika;
- Handgjort smör (Revesjö gårdsmejeri);
- Gravlax med dill;
- Kallskuret (hjortsalami (Karsbo hjort), vitlökssalami och skinka);
- Prinskorv eller Jägarkorv av hjort (Karsbo hjort);
- Ost platta från Revesjö mejeri med soltorkade tomater, dadlar, rostade nötter (mandlar, valnötter, cashewnötter), frukter, rötfruktchips;
- Whiskeytvättad hårdost;
- Kittvättad vitmögelost;
- Kuminost;
- Backa Loges kuminost;
- Hemlagad granola med vaniljyoghurt (Revesjö gårdsmejeri) och frukter;
- Blåbär smoothies;
- Tomat och mozzarellasallad;
- Färska grönsaker platta med persiljepesto;
- Rostad morot med flingsalt;
- Grillad varmlax med citronpeppar:
- Kokta ägg, äggröra;
- Bacon;
- Vitchokladmousse med hallon;
- Praliner;
- Apelsin tryffel;
- Backa loges ”Raffaello-bollar”;
- Sockerfria Chokladbollar;
- Jordnötsfudge med kokos;
- Dadlar med färskost och valnötter;
- Te;
- Kaffe;
- Saft (Joarsbo Naturprodukter);
- Vatten.