Boende

På grund av Covid-19 och stort intresse hyr vi bara hela huset under 2021 och tills vidare. Vill du hyra bara ett eller flera rum, kontakta oss helst via sms eller epost, då kan vi hitta en lösning som passar även för dig!

I dagsläget har vi 6 rum utrustad med 2 bäddar och ett rum med en enkelbädd (totalt för 13 personer).

Ett dubbelrum kostar 800:-/natt, (enkelrum 500:-) då ingår städning.

Incheckning kl. 15:00, utcheckning kl. 11:00.

Lakan, handdukar  70;- per/person och en här-och närproducerad frukost kan man köpa separat.

Regler för avbokning:

Vid avbokning senare än 14 dagar före ankomst kommer vi att debitera er 50 % av det totala hyresbeloppet per bokat dygn. Detta gäller ej vid avbokning på grund av sjukdom eller olycksfall av allvarligare art, som drabbat någon i familjen eller någon medresenär. Kopia på läkarintyg eller intyg från försäkringsbolag ska då skickas till anläggningen.

Bokning kan ske på plats, via telefon eller på Airbnb Backa Loge – semesterparadiset vid sjön Fegen

Backa Loge lämpar sig för den stora familjen med utsikt över den vackra sjön Fegen med egen strand för bad. Det finns goda möjligheter till friluftsliv, med enskilt läge mitt i Fegens naturreservat.

Tänkvärt är att Backa Loge är en av få platser söderöver, där ”dagens” buller och stök inte når. Här kan du pusta ut efter en häktisk dag. Ett riktigt semesterparadis!

Gårdens mangårdsbyggnad från 1800 talet blev smakfullt renoverad  under 2005 till vandrarhem med 6 dubbelrum, ett enkelrum, gästkök o ett stort härligt vardagsrum med brasa.  Enkelt inredda rum har trägolv. Mycket av ursprunget är bevarat. Flera av rummen har sjöutsikt. Knappt hundra meter ned ligger stranden, badbryggan och logen med sommarcafé och festlokal.

Utemöbler, grillplats och grillstuga är tillganga året runt. På sommaren kan du grilla i den stora trädgården. Torr ved för att tända grillstuga och/eller braskaminen tillhändahålls.

Vill du ha ett unikt rustikt boende  ska du välja ”Erimitaget” med en känsla av mindfulness o tidsflykt till 1700talet. Detta är gårdens visthusbod som varsamt inretts för boende, den enda modernitet är elektiskt ljus övriga moderniteter som toalett o kök nyttjas i huvudbyggnaden 60 meter ner i backen. Bokas via telefon.